Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (B.S.O.) (voor-, naschoolse  en vakantieopvang)

Op De Zon wordt de voor- en na schoolse opvang verzorgd door Jump-Inn.

Voor meer informatie over Jump-Inn of aanmeldingen kunt u terecht op de website: www.bsojumpinn.nl, of bellen met Jump-Inn: 0297 – 523 623 of 06 - 334 45 358.

Voorschoolse Opvang (V.S.O.)

BSO Jump-Inn biedt in het gebouw van De Zon Voorschoolse Opvang aan. De kinderen kunnen hier alle dagen vanaf 6.30 uur terecht. De V.S.O. biedt de kinderen de gelegenheid rustig wakker te worden en ontspannen te ontbijten. Het ontbijt bestaat uit brood met beleg, melk, sap of thee. Na het ontbijt kunnen de kinderen nog even spelen, voordat ze naar school gaan.

Omstreeks 8.10 uur gaan we opruimen, tassen pakken en daarna gaat iedereen naar het eigen klaslokaal. De (jongste) kinderen van de onderbouw worden naar de klas gebracht en overgedragen aan de leerkracht.

De VSO is geopend tijdens alle schoolweken op maandag t/m vrijdag van 6.30 tot 8.15 uur.

Naschoolse Opvang (N.S.O.)

Jump-Inn (N.S.O.) biedt kinderen van 4 t/m 12 jaar (groep 1 t/m 8) een gezellige en veilige plaats om na schooltijd en tijdens schoolvakanties te kunnen spelen en ontspannen, samen met leeftijdgenootjes van De Zon. Jump-Inn heeft voor deze groep kinderen een prachtige accommodatie bij SV KDO, op vijf minuten loopafstand van de Zon. De kinderen verzamelen in het V.S.O. lokaal van de school en lopen gezamenlijk met de pedagogisch medewerkers naar het KDO terrein.

Openingstijden tijdens schoolweken

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 u. tot 18.30 u.
Woensdag van 12.00 u. tot 18.30 uur.

Openingstijden tijdens de schoolvakanties en studiedagen groepen 1 t/m 8

8.30 uur. tot 18.30 uur., met uitzondering van de algemene feestdagen.

Voor meer informatie, opgave of het afmelden van zieke of afwezige kinderen: BSO Jump-Inn 0297 – 523 623 of 06 – 334 45 358.

Vragen? Neem contact op