Kinderboekenweek En Toen?

Terug naar overzicht

Van 30 september tot en met 11 oktober is het Kinderboekenweek! Het thema is En toen?. We lezen daarom veel boeken over vroeger. Om de Kinderboekenweek op school te openen hebben we met zijn allen een lipdub-film opgenomen op het nieuwe liedje van Kinderen voor Kinderen.  

Als je in de Kinderboekenweek voor minstens €12,50 aan Kinderboekenweek koopt, ontvang je gratis het Kinderboekenweekgeschenk. Lees onder het filmpje verder hoe je met het kopen van boeken ook onze schoolbibliotheek kunt steunen.

Boekhandel Venstra nodigt juffen, meesters, ouders en hun kinderen uit voor 3 speciale Kinderboeken-koopavonden: woensdag 7, 14 en 21 oktober. Om deze avonden corona-proof te organiseren, zijn er twee tijden van 18.15 uur tot 19.30 uur en van 19.45 uur tot 21.00 uur. Aan de hand van het aantal uit te delen tassen bepalen we of de veiligheid is gewaarborgd, daardoor kan het zijn dat er een korte wachttijd ontstaat.

Boekhandel Venstra zal 20 % van al ‘onze’ aankopen doneren aan onze schoolbibliotheek, dus de kassabon van de gekochte boeken kunnen ter plekke meteen in de ‘bak’ van onze school worden gedaan. Eind oktober krijgen we dan bericht over het tegoed voor onze school, waar we dan weer boeken voor kunnen kopen. Het adres van Boekhandel Libris Venstra is Stadsplein 102A – 1181 ZM Amstelveen.

Je kunt ook gebruik maken van deze actie bij Boekhandel Venstra door online te bestellen. Je boek wordt dan thuisbezorgd. Je hoeft dan alleen bij het bestelproces in het vakje referentie "Bassisschool de Zon te De Kwakel" in te voeren.

Vragen? Neem contact op