Inschrijven rapportgesprekken

Terug naar overzicht

Op donderdag 6 en dinsdag 11 februari vinden er gespreksavonden plaats. Voor de groepen 1 t/m 7 zijn dit rapportgesprekken. In de groepen 8 worden de adviesgesprekken gehouden. De gesprekken worden gehouden in de middag en de avond. Bij de groepen 5, 6, 7 en 8 verwachten wij ook dat uw kind aanwezig is.

Het intekenen voor deze gesprekken kunt u deze keer voor het eerst zelf doen via de website van basisschool De Zon: https://www.basisschooldezon.nl/. Op de website vindt u bovenin de pagina een groene knop ‘oudergesprekken inplannen’. Vanaf maandag 27 januari om 9.00 uur kunt u via die knop de rapportgesprek(ken) van uw kind(eren) zelf inplannen. U krijgt geen bevestigingsmail van de tijd die u reserveert, dus zorg dat u zelf de datum en tijd goed noteert. De beschikbare tijden staan open om ingevuld te worden. Is een bepaalde tijd al bezet, dan kleurt deze rood.

Als u meerdere kinderen heeft is het belangrijk dat u tussen beide gesprekken 10 minuten vrij laat. Op die manier is er genoeg tijd om naar het andere lokaal te lopen. Vb: 1e gesprek 19.00 uur dan 2de gesprek om 19.20 uur. Uw kind krijgt zijn/ haar rapport op maandag 3 februari mee naar huis. Mocht u de rapportmap van uw kind nog thuis hebben, wilt u deze dan zo snel mogelijk inleveren bij de leerkracht?

Vragen? Neem contact op